SIK Håndbold - breddeklub med sportslige ambitioner

SIK er en håndboldklub for alle – en klub med stor vægt på det sociale, men også med sportslige ambitioner. SIK har hele fem damehold og tre herrehold foruden en lang række børne- og ungdomshold, hvilket vidner om en stor sportslig bredde.

SIK er et rart sted at være – vi har mange trofaste medlemmer, der har tilbragt en menneskealder i SIK Håndbold, men der er altid plads til nye spillere i alle aldre, som vi selvfølgelig vil gøre alt for at tage godt imod.

SIK tilbyder håndbold på alle alderstrin på pigesiden, og desuden gøres der en stor indsats på at opbygge en stærk drengeafdeling også, men fodbolden er en svær konkurrent!

Vi oplever en stor forældreopbakning og har mange frivillige trænere og ledere i vores ungdomsafdeling. Det giver en god og hyggelig stemning i hallen, når der er hjemmekampe.

I SIK arbejder vi ud fra de overordnede værdier som:

  Respekt - for spillere, dommere og trænere

  Ærlighed - altid fairplay

  Ordentlighed - vi er venner på tværs af holdene

  Mangfoldighed - vi favner alle

Ofte stilede spørgsmål

Find det hold der passer til din alder eller dit niveau og tilmeld dig her på hjemmesiden. Du er velkommen til at møde op til prøvetræning et par gange inden du melder dig endeligt ind i klubben.
Vi har et hold der starter allerede fra 3 års alderen - mest leg med bold og ellers har vi ungdomshold helt op til seniorrækkerne. Så der er bare med at komme i gang med håndbolden!
Vi træner tre forskellige steder. Liseborg Hallen som er vores hovedsæde men har også træningstider i Finderuphøj Hallen og på Hald Ege Efterskole. Du kan se under det enkelte hold, hvor der trænes hvilke dage.
Du kan melde dig ud ved at bruge formularen her på siden under tilmelding/udmelding. Du skal udmelde dig i god tid inden næste kontingentopkrævning rundsendes hvilket er i starten af oktober og februar.

Spil håndbold i Søndermarken

SIK er en håndboldklub for alle – en klub med stor vægt på det sociale, men også med sportslige ambitioner. SIK har hele fem damehold og tre herrehold foruden en lang række børne- og ungdomshold, hvilket vidner om en stor sportslig bredde.

 

Vores klub - vi er sociale

Cover for SIK Håndbold
596
SIK Håndbold

SIK Håndbold

Denne side omkring SIK Håndbold skal være med til at informere medlemmer, forældre og interesserede

2 days ago

SIK Håndbold
Vi har haft besøg af professionel håndboldspiller, OL og EM guldvinder Rene Toft 💪🥇 Der var både tid til træning, autografer og billeder da han lagde vejen forbi Liseborghallen. Det var en super sjov træning med godt fart i fødderne.Vi takker mange gange for besøget! 😍 ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 weeks ago

SIK Håndbold
GODT NYTÅR2022 nærmer sig med hastige skridt.En stor TAK skal lyde til alle sponsorer, samarbejdspartnere, forældre, spillere, trænere og øvrige frivillige.TAK for støtten og frivilligheden.Uden jer kunne tingene i SIK håndbold ikke fungere.2021 har være et anderledes år og vi ser frem til 2022 med forhåbning om mere normale tilstande.Vi håber også at kunne tage hal 2 i brug først i det nye år.I ønskes alle et GODT NYTÅRAf SIK håndbold ... See MoreSee Less
View on Facebook

4 weeks ago

SIK Håndbold
Kære ALLE SIK NYTÅRSLØB – Fællesskab hver for sig Vil I ikke dele nedenstående besked med alle i jeres netværk – så vi kan få mange ud at bevæge sig- men samtidig støtte op om det nye Hjerterum på Liseborg SIK Nytårsløb 2021Walk ‘N Run d. 31. december 2021 Løb eller gå, når det passer dig i tidsrummet 10.00 – 14.00 hvor ruterne vil være opsat. Start:Viborg Syd Idrætscenter Liseborgvej 37, 8800 Viborg Rutestart:Der er 2 ruter på henholdsvis 2,5 km. og 10,5 km. Man starter ved indgangen til Liseborg Centret og følger ruteflagene og skiltene. Herfra følger man flagene. Lyserød flag er 2.5 km og blå flag er 10 km. 2.5 km ruten er en flad rute, hvor man også kan køre med barnevogn osv. 10,5 km. ruten er trailløb med gode tekniske udfordringer og afvekslende med en blanding af skovstier, spor og grusveje.Ruten er meget lidt kuperet. Prøv denne lækre varierede nytårsrute med flotte vinterfarver og ønsk hinanden godt nytår på afstand. Ruterne er åbne for gående og løbende i alle aldre fra fredag d. 31. dec. kl. 10.00 til kl. 14.00. Corona:Alle deltager har ansvar for at holde afstand og følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer i forhold til corona. Konkurrence:Ruterne kan benyttes gratis, men ønsker du at støtte det nye Hjerterum på Liseborg kan dette ske på MobilePay nr. 88220 Voksne 50,- og børn 25,- Indbetaler du et beløb, så deltager ud i lodtrækning om mange flotte gaver- og vinderne bliver slået op på Facebook i starten af 2022For at få så mange lodder med i lodtrækningen – så indbetal pr. deltager 😊 På forhånd Tak for støtten. Sponsorer som støtter op om løbet: SIK Nytårsløb arrangeres af SIK i samarbejde med følgende sponsorer:Tandproteseteamet, Dahl Advokater, Zacho & co., AC Group, MENY Kaffe,Peter Larsen Kaffe, Manifesto, FP-Group vinduer/døre/facader, Rynkeby,Lindholm Biler, Malerfirmaet Frants Larsen, Frisør Barrett, Sportigan,REMA 1000 Arnbjerg, Chiroform, BE Installationer og Frisørland. ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

SIK Håndbold
Har I set denne fantastiske nyhed?! Nu kan vi snart spille håndbold i begge haller på Liseborg. Vi håber det kan være med til at styrke fællesskabet i klubben og skabe en fed kulisse når vi skal spille kampe. Det bliver især godt til Septemberstævnet når vi kan samle flere kampe til samme sted 💪🏼🤾‍♂️ ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

SIK Håndbold
Vi ses snart igen 💙🤍 ... See MoreSee Less
View on Facebook