SIK Håndbold - breddeklub med sportslige ambitioner

SIK er en håndboldklub for alle – en klub med stor vægt på det sociale, men også med sportslige ambitioner. SIK har hele fem damehold og tre herrehold foruden en lang række børne- og ungdomshold, hvilket vidner om en stor sportslig bredde.

SIK er et rart sted at være – vi har mange trofaste medlemmer, der har tilbragt en menneskealder i SIK Håndbold, men der er altid plads til nye spillere i alle aldre, som vi selvfølgelig vil gøre alt for at tage godt imod.

SIK tilbyder håndbold på alle alderstrin på pigesiden, og desuden gøres der en stor indsats på at opbygge en stærk drengeafdeling også, men fodbolden er en svær konkurrent!

Vi oplever en stor forældreopbakning og har mange frivillige trænere og ledere i vores ungdomsafdeling. Det giver en god og hyggelig stemning i hallen, når der er hjemmekampe.

I SIK arbejder vi ud fra de overordnede værdier som:

  Respekt - for spillere, dommere og trænere

  Ærlighed - altid fairplay

  Ordentlighed - vi er venner på tværs af holdene

  Mangfoldighed - vi favner alle

Vil du spille håndbold?

Find dit hold i SIK Viborg...

Ofte stilede spørgsmål

Find det hold der passer til din alder eller dit niveau og tilmeld dig her på hjemmesiden. Du er velkommen til at møde op til prøvetræning et par gange inden du melder dig endeligt ind i klubben.
Vi har et hold der starter allerede fra 3 års alderen - mest leg med bold og ellers har vi ungdomshold helt op til seniorrækkerne. Så der er bare med at komme i gang med håndbolden!
Vi træner tre forskellige steder. Liseborg Hallen som er vores hovedsæde men har også træningstider i Finderuphøj Hallen og på Hald Ege Efterskole. Du kan se under det enkelte hold, hvor der trænes hvilke dage.
Du kan melde dig ud ved at bruge formularen her på siden under tilmelding/udmelding. Du skal udmelde dig i god tid inden næste kontingentopkrævning. Kontingent opkræves 2 gange årligt.