SIK´s håndboldafdeling har for 37. gang igen den fornøjelse, at kunne byde velkommen til Viborg. Stævnet vil igen i år foregå i hyggelige og festlige rammer. Stævnet vil blive afholdt i weekenden den 14. og 15. september 2019. I lighed med tidligere år, vil der blive spillet i rækkerne fra 2. division til og med serie 4 (række A-E).

Ynglingehold er også velkommen til at deltage i stævnet. De kan styrkemæssigt indplaceres efter klubbens eget skøn. Da der har været stor tilfredshed med vores rækkeinddeling, bibeholder vi denne inddeling igen i år. Vi tilstræber, at kampene søndag er forholdsvis tidligt færdige, så man kan komme hjem i ordentlig tid.

Alle hold tilstræbes mindst fire kampe
I alle rækker tilstræbes fire kampe til hvert hold. I række F, hvor der kun spilles lørdag, vil der være minimum 2 kampe. SIK forbeholder sig ret til at flytte hold op og ned efter behov.
Stævnet afvikles i haller i og omkring Viborg, indenfor en radius af ca. 20 km. fra Viborg. Transporten mellem overnatningsstederne og spillestederne står holdene selv for.

Kampene vil starte lørdag kl. ca. 9.00, og stævnet slutter med finaler søndag eftermiddag.

SOM NOGET NYT, VIL DER OGSÅ I ÅR BLIVE AFVIKLE TFIVE A SIDE HÅNDBOLD LØRDAG DEN 14. SEPTEMBER. Og der udbydes i såvel herrer som damer og mix.hold. Også disse hold er velkommen til at deltage i aftenfesten med overnatning. Kender man ikke noget til five a side håndbold så kig her.  Vi tilstræber 4 kampe a 10 min. til hvert hold.

Har I behov for overnatning mellem fredag og lørdag, kan vi selvfølgelig tilbyde dette.

Lørdag aften holder vi vores populære fest i Finderuphøjhallen med spisning og efterfølgende diskotek. Her vil vores mange friske hjælpere være klar til at skabe rammerne til en super fest. Der er gratis bustransport til og fra overnatningsstederne til festen lørdag aften, med vores altid glade og veloplagte chauffører. På grund af nedsat overnatningskapacitet, er vi nødsaget til at sætte grænsen for deltagende hold på ca. 80 hold.

Tilmeldingen er efter først til mølle princippet. Derfor vil vi opfordre til, at I tilmelder jer hurtigst muligt. I tilfælde af for mange tilmeldte hold, forbeholder vi os ret til at afvise de sidst tilmeldte hold.

Ved tilmeldingen betales der et depositum på kr. 500,- pr. hold. Hvis man har forladt klasselokalet i rengjort stand, samt stiller op til alle sine kampe, vil dette depositum, blive tilbagebetalt i ugen efter stævnet. Det er derfor vigtigt, at I skriver jeres kontonummer på tilmeldingsblanketten.

Stævnet kan varmt anbefales til afpudsning af formen, inden turneringen går i gang.
Vi glæder os til at se Jer til en festlig håndboldweekend.

Ydeligere info finder I i vores invitation og tilmelding er at finde i højre side.

Vel mødt til Septemberstævne 2019
Med sportslig hilsen
SIK-Håndbold